KÜTÜPHANE GEZİMİZ

Bozdoğan İsmet Sezgin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi olarak düzenli şekilde yapılmakta olan kütüphane gezimizi bu yıl 26 Mart 2024 Salı günü gerçekleştirdik. Geziye 10. sınıflardan 15 öğrenci ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Bülent Korkmaz katıldı. 2 saat süren ziyarette kütüphane personelinden ilçe kütüphanemize dair bilgiler edinildi. Her bir öğrencimizin kütüphanelere dair önceden hazırlamış oldukları sorulara cevaplar alındıktan sonra  öğretmenimiz de günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı. Öğrencilerimize: "insanlık tarihinin binlerce yıllık bilgi birikimiyle, evrensel ve milli değerlerle bağ kurmanın temel aracı olan kitaplar ve onların mabedi olan kütüphanelerin; insanın beynini, ruhunu, karakterini geliştirmekle kalmayıp kulaklarımızı, gözlerimizi hatta parmaklarımızı bile eğitmedeki önemi hatırlatıldı. Daha sonra dünyadaki belli başlı kütüphanelere dair slayt gösterisiyle etkinlik sona erdirildi.

27-03-202427-03-202427-03-2024

Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 13:46 - Görüntülenme: 34